SENTIR – SALON & PRAKTIJK
In 2009 heb ik mijn praktijkSchoonheidssalon Sentir’ in Goes geopend, waarin ik mijn passie voor het vak en de mens met veel plezier uitoefen.

Sinds Mei 2018 heb ik ook een praktijkruimte in Het Molenwaterpand te Middelburg. Te midden van alle mooie diensten die daar geboden worden, geef ik mijn behandelingen op woensdag.

Naast het geven van een goed huidadvies vind ik het belangrijk dat u als klant gehoord wordt en een moment van ontspanning ervaart. Een moment waarin uiterlijk en innerlijk samenkomen, want mijn vak gaat zoveel verder dan alleen de buitenkant.

Zowel in de salon als in de praktijk kunt u terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, lichaamsmassage’s en zogenaamde losse behandelingen als epileren, harsen, verven wimpers en wenkbrauwen.

Ik werk met het merk Sans Soucis wat al 75 jaar een wereldmerk is. Er wordt met de beste grondstoffen van natuurlijke oorsprong gewerkt met als basis het thermaal water uit Baden-Baden wat bekend staat voor zijn therapeutische waarde en rijkheid aan mineralen. Sans Soucis is dierproefvrij en voor alle huidtypen geschikt, zelfs voor de meest gevoelige.

Daarnaast ben ik gediplomeerd kleurconsulent en kunt u ook terecht voor een kleuranalyse. Aan de hand van verschillende nuances kleurdoeken komen we tot een bepaald kleurtype waardoor we de juiste kleuren voor u in beeld krijgen, zowel in make-up als kleding.

Wilt u een afspraak maken, heeft u vragen of wilt u een prijslijst ontvangen? Neemt u gerust contact op door middel van een telefoontje, mail of berichtje.

Heel graag tot ziens in Goes of Middelburg!

Liset Beenhakker