Mijn naam is Marjan Jobse-Bruijnzeel.

Praktijk All in All ben ik gestart in 2015. Het is een Praktijk waar tijd en aandacht voor je is, als persoon maar zeker voor de klacht en juist de achterliggende oorzaak.

In 2012 heb ik Touch for Health (spiertesten) aan den lijve mogen ervaren. Door deze ervaring ben ik mij gaan verdiepen in deze manier van werken en de verdere mogelijkheden in de complementaire zorg. Naast verschillende aanvullende cursussen op het gebied van o.a. stress reduceren, voeding en middelen testen. Door de opleiding Sportverzorging B ben ik ook massages gaan geven, wat inhoud  dat naast de sportmassage ook hoofd- en energetische massages mogelijk zijn.

Vanuit al deze kennis is de TFH massage ontstaan, waarbij aandacht is op het niveau van de structuur als de emotie en de chemie van de klacht. Hierdoor komen we tot beter inzicht van de oorzaak van de klacht en wordt terugval, zeker op korte termijn, voor een groot deel voorkomen.

Mijn overtuiging
Mijn overtuiging is dat uiteindelijk voor de meeste lichamelijke ongemakken een oplossing, dan wel verlichting te vinden is. Steeds meer technieken zijn mij in de afgelopen jaren geleerd. Ik ben sindsdien alleen maar gegroeid in mijn kennis. Mede door het behalen van het diploma Medische Basiskennis en het diploma Sportverzorgende B.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk kennismaken met de mogelijkheden binnen de praktijk, dan bent u altijd van harte welkom om contact op te nemen met Praktijk All in All.

Persoonlijk
Ik ben gehuwd wij hebben twee zonen en zijn woonachtig in Middelburg. Ben naast de Praktijk ook werkzaam in de administratie. Verder hou ik van film, lezen en gezondheidsweetjes. Natuur, koken en voeding. En van diverse stijlen van muziek.

Met vriendelijke groet,

Marjan Jobse-Bruijnzeel