TUINA-THERAPIE (Chinese Lichaamsmassage)
Naar aanleiding van de hoofdklacht wordt er na de intake een diagnose gesteld, waarna een behandelplan wordt opgesteld.

Het lichaam wordt gemasseerd en enkele acupunctuurpunten krijgen even wat meer manuele aandacht, zodat het zelf herstellend vermogen van het lichaam een zetje in de goede richting krijgt en je weer snel hersteld naar een voor jouw optimale gezondheid.

Bij de Tuina (met duw en pluk technieken massage) massage wordt soms gebruik gemaakt van Moxa(lamp), Cupping (vuur-cupping), Ghuasha en Bamboe, soms is het nodig om ook de buik mee te masseren.


HOOFDMASSAGE
Bij een hoofdmassage wordt een deel van de schouderpartij, de gehele hals en het gezicht gemasseerd en daarna de gehele hoofdhuid.

Door deze massage ben je even helemaal uit het nu. Het lijf zal zich daardoor ook heerlijk ontspannen voelen. Dus een win, win situatie.


AURICULAIR THERAPIE
Er bestaat een mogelijkheid dat er tijdens een behandeling gekozen wordt voor een oor accupunctuur, hetzij met een naald of doormiddel van een verblijf sticker te plaatsen op het oor.

Dit ter ondersteuning van het behandelplan.


VOETMASSAGE
De keuze bestaat uit een onderbeen massage met de overloop naar de voeten, hierbij wordt ook de invloed op de meridianen uit de Chinese geneeskunde geactiveerd en geeft een extra ontspanning en vitaliteit. 
Goed in tijden van (tegen een) burn-out.

De andere keuze is een Thaivoet reflex massage, bij deze massage wordt voor een deel gebruik gemaakt van houten accessoire om mee te masseren.

Voeten ontmoeten de aarde en hoe meer de zenuwen worden geactiveerd in de voet hoe beter we contact maken met de aarde maken en steviger in onze schoenen staan.


SPORTMASSAGE
Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.


ONTSPANNINGSMASSAGE
Langzaam kneden en strijken met aandacht voor de pijnlijke plekken.

Wanneer kies je voor een ontspanningsmassage?

*  Je bent uitgeblust
*  Je voelt je vermoeid
*  Je hebt verkrampte en pijnlijke spieren
*  Je wilt meer tijd voor jezelf
*  Uit voorzorg


KINESIOLOGIE
Dit is een andere manier om het lijf en de geest in evenwicht te brengen en er komen ook delen vanuit de Chinese geneeskunde.

Door middel van spierspanning manueel te testen wordt de stressor opgespoord en op zachte manier geëlimineerd.

Nieuwsgierig naar wat jouw lijf te vertellen heeft? Dan ben je zeker welkom!


TARIEVEN
€ 60 voor een behandeling van 60 minuten.
€ 80 voor een behandeling van 1,5 uur.