WELKOM OP DE WEBSITE VAN HET MOLENWATER PAND
Eind 2016 waren wij aan het kletsen over ons werk en over onze dromen… Leuk en inspirerend!

Onze dromen bleken een match te hebben; werken vanuit je passie, werken met mensen en ze verder kunnen helpen. Niet naar alleen oog hebben voor de klacht waar iemand mee komt, maar naar de mens kijken en luisteren. En vanuit deze benadering kijken wat iemand nodig heeft om verder te komen.

Dit waren leuke gesprekken en we werden steeds enthousiaster. Ideeën gaan alle kanten op, maar ze worden met de tijd steeds concreter.

Dan komt in 2017 de Wijnhandel van Van Leerzem te koop te staan en we zien dit. Eigenlijk weten we meteen dat dit de plek is waar we willen gaan starten. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek.

Hier durven we de risico’s voor te nemen, want we moeten onze vaste baan opzeggen en een heleboel andere enge dingen doen, maar het voelt goed en doordat we het er veel over hebben worden we eigenlijk steeds enthousiaster.

En dan is het januari 2018 en zijn de deuren van Het Molenwater Pand open. De eerste mensen kwamen en we hebben inmiddels een heel mooi team van enthousiaste en gepassioneerde mensen rond ons heen verzameld die zijn gestart. Mensen die werken vanuit hun eigen expertise maar die ook verder durven te kijken en collega’s erbij kunnen halen als iemand dit nodig heeft.

Laat ons naar je luisteren