Welkom bij Nathalie de Ridder, praktijk voor psychosomatische fysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapeuten behandelen mensen vanuit het principe dat lichaam, geest en omgeving in nauwe relatie met elkaar staan.

Mensen die bij de psychosomatische fysiotherapie onder behandeling komen hebben vaak één of meerdere van onderstaande klachten:

De basis voor het maken van stappen richting herstel, komt voort uit meer inzicht in en erkenning van de klachten die je ervaart in relatie tot de drie facetten: sociaal, psyche en lichaam.

Met coaching en vooral lichaamsgerichte therapie help ik mensen om inzicht in hun leven te vergroten, meer balans te krijgen tussen belasting en belastbaarheid en meer ontspannen te kunnen leven en bewegen.

Mijn doel is dat je van je gebaande pad af durft. Door meer je eigen weg te kiezen kan je meer gaan leven naar de normen en waarden die jij belangrijk vindt. Hiervoor werk ik samen met andere disciplines, zoals praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ), psychologen, huisartsen en anderen.

Ben jij bereid om op ontdekking te gaan wat je lichaam je te vertellen heeft? Wat er gebeurt als je meer naar je lichaam gaat luisteren? Om iets anders te gaan doen, dan wat je tot nu toe altijd deed? Heb je behoefte aan begeleiding van een enthousiast en betrokken persoon? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Voor meer informatie kijk op www.nathaliederidder.com