ENERGETISCHE THERAPIE
Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, ook wel aura genoemd en verschillende energiepunten op het lichaam. Dit is een soort blauwdruk van de mens. Hierin zijn alle lichamelijke, emotionele verstoringen in terug te vinden.

Energetische therapie gaat uit van een holistische visie d.w.z. dat de therapie zich niet alleen richt op fysiek of mentaal niveau, maar daarnaast ook op energetisch niveau. Stress, ziekten, psychische problemen zijn terug te vinden als een energetische verstoring. Hierdoor vermindert de doorstroming van de energie in het energieveld, waardoor klachten kunnen verergeren en tot chronische klachten/ziekten kunnen gaan leiden.

Deze disbalans ontstaat veelal door een emotionele (over) belasting. Door middel van energetische therapie wordt het zelf genezende vermogen van de mens aangespoord.

Energetische therapie is o.a. zeer geschikt en ondersteunend bij:
– Zich herhalende fysieke problemen zoals hoofdpijn, rugpijn, buikpijn en gewrichtsklachten.
– Oververmoeidheid, burn-out, stress en depressieve gevoelens.
– Begeleiding bij verlies en rouw.
– Vergroten van het zelfvertrouwen.
– Bewustzijnsontwikkeling.
– Begeleiding bij hoog sensitiviteit.
– Begeleiding van kinderen, o.a. met concentratie-, slaap- en contactproblemen, onrustig gedrag en hoog sensitiviteit.

De therapie start altijd met een uitgebreid oriënterend gesprek. Daarna volgt de behandeling. De energie richt zich zowel op het lichamelijke, geestelijke als emotionele gebied van de mens. De energie spreekt het zelf genezende vermogen aan, zorgt voor versterking en uitbreiding van de eigen energie en heeft een reinigende en ontgiftende werking. Werken met energie gaat verder dan het verhelpen van symptomen, juist naar de oorzaak ervan wordt gekeken en aan gewerkt.

WIE BEN IK?
Mijn naam is Mirjam van Es (geboren in 1981). Sinds 2003 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk als energetisch therapeut, waarvoor ik in 2003 mijn HBO diploma energetisch natuurgeneeskundig therapeut behaalde. Tevens heb ik een verpleegkunde achtergrond. In 2019 volgde ik de post hbo-opleiding aan de Hogeschool Zeeland in begeleiding bij rouw en verlies. Waar ik les kreeg van o.a. psycholoog en rouwspecialist Manu Keirse, traumaspecialist L. Smit en psychiater Bram Bakker.

Ik ben lid van verschillende beroepsverenigingen, waardoor mijn consulten door de meeste zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Op mijn website is alles uitgebreid na te lezen. Tevens kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Praktijkgegevens
Praktijk Amabile
Mirjam van Es
Telefoonnummer: 06-55175826
E-mail: info@amabile.nl
Website: www.amabile.nl