Natuurvoeding staat voor biologisch- (dynamische) voeding.
Vanuit de natuur, zo hup op je bord (bij wijze van spreken dan). Met zo min mogelijk tussenstations zoals fabrieken of een supermarkt. Lokale voeding, seizoensgebonden voeding, geteeld met respect voor mens, dier en de natuur!

Deze producten hebben de tijd gekregen om te groeien, zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Natuurvoeding bevat hierdoor meer vitamines en mineralen en de smaak is puur! Als natuurvoedingskundige is bovenstaande altijd mijn uitgangspunt, omdat ik weet hoeveel gezondheidswinst hiermee valt te behalen. Maar als natuurvoedingskundige kijk ik met een holistische blik.

Mijn doel is om je zelf genezend vermogen aan te spreken en je vitaliteit te versterken. Bij natuurvoeding gaat het er ook om te leren welke voeding bij jou past. Iedere spijsvertering is immers uniek. Waar de één een voedingsmiddel goed kan verdragen, kan dit voor een ander soms een probleem zijn. Het doel is om je bewust te worden wat goed voelt voor jou lichaam.

Een gezond voedingspatroon werkt preventief tegen verschillende gezondheidsklachten. Ik informeer en adviseer je hier graag over. Als natuurvoedingskundige bied ik ook ondersteuning bij specifieke klachten, bijvoorbeeld met een persoonlijk voedingsplan op basis van natuurvoeding. Denk hierbij aan klachten als:  

Maag-darmklachten
Vermoeidheid
Hart- en vaatziekten
Over- of ondergewicht
Diabetes
Allergieën
Hormonale klachten
Gewrichtsklachten
Hoofdpijn

Samen gaan we kijken welke voeding bij jou past. Want het geven van voedingsadviezen is maatwerk en hier geldt zeker niet ”one size fits all”.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

Een telefonisch kennismakingsgesprek van 15 minuten is gratis en vrijblijvend.