SPIRITUELE PSYCHOLOGIE
Velen verlangen naar een vervullend en geïnspireerd leven waarin ze doen wat bij hun past. Maar pogingen om dat leven te leiden lopen vaak spaak op hardnekkige oude gedragspatronen.

In de mens leven twee groepen krachten: de egokrachten, die ons op onze plaats houden, en ons doen vasthouden aan wat we hebben, en de spirituele krachten die ons, vertrouwend op onze eigen kwaliteiten en de schepping, naar een authentiek leven lokken. De balans tussen deze krachten bepaalt welke kant we in het leven opgaan.

In het oude epos Mahabharata worden deze krachten sprekend en nauwkeurig uitgewerkt. In de studie spirituele psychologie nemen we de hoofdpersonen, die deze krachten vertegenwoordigen, samen door zodat er inzicht ontstaat over wat ons drijft en we stappen kunnen ondernemen die ons leiden naar een mooier en geïnspireerder leven.
 

TESTGROEP PERSOONLIJK ONTPRIKKELPLAN
In deze drukke tijden raken steeds meer mensen structureel overprikkeld en dat heeft een negatieve invloed op de fysieke, mentale en spirituele gezondheid van de mens. Het is dus nodig om te ontprikkelen, systematisch en duurzaam.

Het Persoonlijk Ontprikkelplan is een aanpak op maat waarin je niet alleen zicht krijgt op hoe overprikkeling ontstaat, maar ook welke prikkels bij je passen en welke niet en hoe je kunt leren om op een gezondere manier met prikkels om te gaan. Als je leert werken vanuit stilte en rust ontstaat er ruimte om een levenspad te kiezen dat beter past bij wie je bent.

Het plan bevindt zich echter nog in de testfase en daarom ben ik op zoek naar een groep van 8 tot 10 mensen om het plan mee te testen. Zo kan het plan verfijnd worden en op termijn leiden tot een Ontprikkelgids die toegankelijk is voor een breed publiek. In 15 bijeenkomsten werken we samen het plan door en helpen we elkaar om te ontprikkelen.

Data 2020:
 Start 28 September
Plaats: Het Molenwaterpand, Molenwater 137 te Middelburg.
Tijd: Maandagavond van 19.30-21.30 uur.
Kosten: €150 voor 15 bijeenkomsten.
Meer informatie: Alex Krappen 06-13432840 of alex@dedriewerelden.nl