HYPNOSE
Al duizenden jaren lang worden er bij problemen, tegenvallers, spanningen en zorgen mensen geholpen door hypnose.
 Hypnose is niets anders dan gaan liggen, ontspannen en luisteren naar wat er verteld wordt.

Ook wij stonden eerst best sceptisch tegenover hypnose en hadden dezelfde twijfels hierover als jij. Zo vraag je je meteen af of je met hypnose kan worden gedwongen om iets te doen dat je niet wilt (gelukkig, dat kan niet). En vroegen we ons af of je ook “nooit meer” uit hypnose zou kunnen komen (help!), maar ook dat is een fabeltje.

Als je yoga hebt gedaan dan lijkt hypnose een beetje op de ontspanningsoefening aan het einde van een lekkere yogales: je gaat liggen en ademt rustig en luistert naar het verhaaltje van de lerares. Na de ontspanningsoefening voel je je lekker en een beetje tussen slaap en wakker zijn in. Als je mediteert dan lijkt het daar ook erg op.

Wat wij heel leuk vinden aan hypnose is dat het je helpt om over barrières heen te komen, zonder dat je zelf keihard aan de slag moet (klinkt dat niet sowieso heerlijk?). En als je dat allebei nooit hebt gedaan dan zouden we het willen vergelijken met een dagje op het strand. Je ligt lekker op je handdoek en slaapt niet, maar hebt je ogen dicht en luistert naar de zeek. Het voelt heerlijk en ontspannen en je bent heel blij dat je zo lekker ligt. Bedenk daar dan bij dat er zacht in je oor wordt gefluisterd en je hebt een hypnose sessie te pakken.

HOE GAAT EEN HYPNOSE SESSIE DAN IN ZIJN WERK
Je mailt ons je wensen, vertelt wat over jezelf en komt op intakegesprek. Daar hebben we het uitgebreid over waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij wilt hebben. De week erna krijg je je eerste hypnose sessie en twee weken later de tweede. Daarna ben je (negen van de tien keer) klaar. Mochten meer sessies nodig zijn dan weten we dat meestal bij het intakegesprek al.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en je hebt er niets voor nodig.

Voor welke barrières kun je je laten hypnotiseren?

– afvallen 
– hoogtevrees
– vliegangst
– nachtmerries
– nagelbijten
– PTSS
– heimwee
– stress
– faalangst
– stotteren
– depressie
– laag zelfvertrouwen
– concentratie
– en…

We horen graag van je waar jij tegenaan loopt.
Wil je een afspraak maken, mail dan naar info@hetmolenwaterpand.nl

Prijs op aanvraag.