Welkom bij mijn praktijk voor homeopathie. Ik behandel kinderen en volwassenen met gezondheidsklachten door middel van klassieke homeopathie.

Je kunt homeopathie gebruiken bij de meest uiteenlopende klachten. Voor mij is het belangrijker om te weten wie er ziek wordt, dan wat de diagnose is. Een gesprek over wie jij bent en hoe jij reageert hoort dan ook tot de kern van de behandeling.

Het homeopathische middel helpt je vervolgens om in beweging te komen. Je energie gaat weer stromen en lost blokkades op. Als je de balans in jouw lichaam herstelt, kan je lichaam zelf weer aan het werk.

De praktijk is nog in opbouw. Ik zit momenteel in de afstudeerfase van de opleiding (Academie voor Klassieke Homeopathie in Amsterdam). Mijn docenten zijn allemaal zeer ervaren homeopaten en helpen mij om het beste middel voor jou te kiezen.

Voor meer informatie over homeopathie, de behandeling, vergoedingen of mijn achtergrond kun je op mijn website kijken. Bel of mail me gerust als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken.