Maatregelen omtrent COVID-19
Eind september 2020 heeft het kabinet de maatregelen omtrent COVID-19 weer aangescherpt. Dat heeft er voor gezorgd dat wij binnen Het Molenwater Pand ook de nodige maatregelen hebben moeten toevoegen.
Zo kunnen we ervoor zorgen dat we u veilig kunnen blijven behandelen.

Mondkapjes
Per 1 oktober 2021 willen we u vragen of u in de wachtruimte en in de gang van Het Molenwater Pand een mondkapje wilt dragen.
De therapeuten die tijdens de behandeling / consult genoodzaakt zijn om binnen 1.5 meter te werken zullen ook een mondkapje dragen tijdens de behandeling.
U krijgt van uw behandelaar zelf te horen of het gewenst is dat u tijdens de behandeling een mondkapje draagt.

Hygiëne regels
Geen handen schudden.

Was uw handen voor en na de afspraak.
Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
1 persoon per behandelaar; begeleiding kan niet binnen wachten.
Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van uw afspraak naar binnen.
Hoest en nies in uw elleboog.
Houd 1.5 meter afstand van andere bezoekers en behandelaars. 

Afbellen bij klachten
Heeft u de afgelopen 24 uur een of meerdere van de onderstaande klachten;
Neusverkoudheid
Loopneus
Niezen
Keelpijn 
(Lichte) hoest
Benauwdheid 
Verhoging
Koorts
Verlies van geur en/of smaak

Dan willen we u dringend verzoeken om uw afspraak bij uw behandelaar telefonisch te annuleren en niet naar de praktijk te komen.
Heeft u hooikoorts of een andere aandoening waardoor u een of meerdere van de bovenstaande symptomen heeft belt u dan ook met uw behandelaar om te overleggen. Het is dan niet wenselijk dat u wacht in de wachtruimte om zo onrust bij andere cliënten en behandelaars te voorkomen.
Bij twijfel kunt u altijd telefonisch contact opnemen om te overleggen.

Zieke huisgenoten / gezinslid
Heeft u op dit moment een huisgenoot of een gezinslid met koorts en / of benauwdheidsklachten dan willen we u vragen om uw afspraak af te zeggen en uit te stellen. Ook als uw huisgenoot of gezinslid een positieve testuitslag heeft willen we u vragen om uw afspraak af te zeggen. 

Negatief getest
Als u negatief getest bent maar nog wel een of meerdere van bovenstaande klachten heeft willen we u vragen uw afspraak te verzetten. 

Positief getest
Heeft u een positieve testuitslag ontvangen en ben u de afgelopen 10 dagen in de praktijk geweest wilt u dan zo spoedig mogelijk contact opnemen met uw behandelaar. 

Vragen
Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt het telefonisch contact opnemen met uw behandelaar of u kunt bellen naar het algemene nummer van Het Molenwater Pand: 0118-851017 of stuur een mailtje naar: info@hetmolenwaterpand.nl